Auto groupage dienst Holland-Griekenland, dagelijks vertrek  

 

Transportbedrijf groupage Griekenland

Dagelijks vertrekken wij vanuit Rotterdam met auto-groupage naar Griekenland.Hierdoor is onze vervoerstijd zo kort mogelijk. 

Bevrachten doen wij  NIET met andere vervoerders en daarom houden wij zelf controle op alle groupagevervoer. Dat zorgt ervoor dat wij onze tarieven ook bijzonder scherp houden.

Export Griekenland 

Export naar Griekenland Rotterdam,transporteur Griekenland Rotterdam. 

Onze Agent in Griekenland is:

CONTINENTAL TRANSPORT & LOGISTICS LTD

2 Eth. Makariou str., 174 55 Alimos, 
Tel : +30 210 9854230, 210 9858390
Fax :+30 210 9854071


Continental Transport & Logistics Ltd staat bij vele bedrijven bekend als betrouwbare en correcte expediteur, transportbedrijf Griekenland Rotterdam.  Zij hebben bewezen dat men een expert is op het gebied van de Griekse wetgevingen en plaatselijke verordeningen. Goederen welke voor verzending gereed staan kunnen dagelijks worden afgehaald. Ook voor uw transport groupage Griekenland Rotterdam.

Transport Griekenland Rotterdam

De vertrekdagen voor export Griekenland  zijn meestal op woensdag, donderdag en vrijdag en de gemiddelde transportduur vanaf vertrek bedraagt 4-6 dagen. Vanuit Griekenland vertrekken de trucks altijd op woensdag, donderdag en vrijdag en arriveren vanaf maandag in Rotterdam. 

Direct na vertrek worden alle details m.b.t. uw zending doorgegeven aan ons kantoor in Griekenland of in Nederland, zodat U ten alle tijden navraag kunt doen over Uw zending.

De voordelen die wij U kunnen bieden zijn:

1. De ervaring en kennis van een gemotiveerd team staat U ter beschikking, 

2. Rechtstreekse afhaling en bestelling is mogelijk,

3. Controle op C.A.D. / bankvrijgaves is mogelijk,

4. Trucks met ADR staan wekelijks ter beschikking,

5. Neutraliteit wordt zowel door ons alsook door onze griekse kantoren geboden.

Groupage Griekenland Rotterdam

U kunt ervan overtuigd zijn dat zowel wij tesamen met onze mensen in Griekenland alles zullen ondernemen om Uw zendingen tot volle tevredenheid van U en Uw griekse relatie te laten vervoeren.