Auto groupage dienst Holland-Griekenland, dagelijks vertrek  

De auto-groupage dienst Nederland Griekenland van Alltrans VDV  gaat met ingang van  15  januari 2020 over naar Neele-Vat Transport bv.

Het pakket aan diensten van Neele-Vat Transport biedt grote mogelijkheden voor de huidige klanten van Alltrans VDVNet zoals bij Alltrans staat bij Neele-Vat persoonlijke aandacht, kwal¡teit van dienstverlening en flexibiliteit altijd voorop !

bent u klant bij onze Griekenland dienst? 

Voor u als klant verandert er vrijwel niets. Uw contactpersoon, Marjan ratten, blijft uw vaste aanspreekpunt voor uw tarieven, boekingen en operationele afwikkeling van uw transporten. De partners in de dienst blijven ongewijzigd zodat deze dienstverlening op het niveau blijft wat u van ons gewend bent.
Op deze website vindt u alle informatie over onze logistieke specialismen en stellen wij ons bedrijf aan u voor.

Mocht u vragen hebben dan kunt u via de button 'contact' snel onze bedrijfsgegevens zien.

Binnen de wereld van transport en logistiek geldt All Trans VDV BV als een begrip, met de kennis en ervaring van ruim 30 jaar ondernemen binnen deze belangrijke sectoren. Door de kracht van meerdere bedrijven te bundelen en te kiezen voor een eigen strategie is All Trans VDV BV ontstaan.

Voornaam onderdeel binnen die eigen strategie is het investeren in en het onderhouden van langdurige en vertrouwde relaties met de klant. Waarbij ieder logistiek vraagstuk op een passende en kostenreële wijze wordt opgelost.